Najbolj redka komericalna igra za NES naprodaj

Zbiratelji so čudni tiči. Medtem, ko se je včasih zbiralo samo znamke ter kovance (ter sličice Životinjsko Carstvo:)), dandanes zahvaljujoč internetu lahko vidimo čezdalje več unikatnih zbirk.

Leta 1987 je izšla igra Stadium Events za Nintendo Entertainment System. Vendar pa so igro potegnili iz prodajnih polic, saj je želel Nintendo igro ponovno izdati pod drugo licenco.

Predvidevajo, da so naštancali okoli 2000 primerkov igre za Severno Ameriko, od teh pa jih je prodajne police ugledalo samo 200. Nekateri verjamejo, da danes obstaja samo še 20 kosov igre, samo 2 pa sta še v originalni embalaži. Eden od teh dveh je pred kratim šel v prodajo na Ebayu.

Igra je šla na licitacijo z začetno ceno 5.000 dolarjev. Od takrat je cena močno narasla in po 81-tih ponudbah je cena narasla na vrtoglavih 99.850 dolarjev.

Licitiranje bo končano 15. januarja.

Ponudnik igre pravi, da ima dotično v lasti od zgodnjih devedesetih in da je včasih bil zaposlen pri Nintendu.

Če imate preveč denarja in iščete nov hobi, je morda igričarsko zbirateljstvo ravno za vas.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!