Syberia po desetih letih dobiva nadaljevanje

Ja, čas kar leti. Malce starejši igralci imamo tople spomine na luštno avanturo imenovano Syberia. Le-ta je dobila nadaljevanje, ki je prav tako bilo precej dobra sprejeta med igralci. In sedaj, po desetih letih, bomo očitno končno doživeli polnopravno nadaljevanje, Syberia 3.

Leta 2012 je Anuman Interactive oznanil delo na Syberia 3, katera pa naj bi izšla med 2014 in 2015. Od takrat vse tiho je bilo.

Sedaj pa smo naposled le dobili nove informacije o igri.

Syberio 3 ustvarja studio Microids, kateri so razvili že prejšnja dva dela v seriji. Spet bomo nastopali v koži Kate Walker, ki se je v prejšnjem delu pridružila ljudstvu Youkol, s katerimi se je odpravila na potovanje.

Syberia 3 je v razvoju že dve leti, izšla pa naj bi enkrat v 2015 in sicer za PC, Mac, iPhone, Android, Xbox One ter PlayStation 4.

Syberia 3
Syberia je vedno izgledala unikatno in nadaljevanje bo temu zgledu sledilo.

Takole pravi podpredsednik Microids studia, Elliot Grassiano:

“Na tem ambicioznem projektu delamo že več kot leto in pol in se trudimo uresničiti pričakovanja strastnih oboževalcev te igre. Za nas je velika motivacija, da vidimo to unikatno okolje Benoita Sokala v polni 3D obliki.”

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime