Resident Evil: Revelations 2 bo malček zamudil

In sicer za en teden. Ta naslov, ki bo izhajal po epizodah (podobno kot Telltalovi naslovi) si je vzel malce ekstra časa za “piljenje in optimizacijo igralnosti”.

Capcom je danes oznanil prestavitev izida najnovejšega poglavja v Resident Evil sagi, saj naj bi Resident Evil: Revelations 2 izšel 17. februarja. Novi datum te epizodne zombijade pa je sedaj 25. februar. Od takrat dalje naj bi nova epizoda izšla vsak naslednji teden, tako da naj bi zadnji del izšel 17. marca 2015.

Vsaka epizoda naj bi nas stala 5.99€, na voljo pa bo tudi skupek vseh epizod, ki se bo prodajal pod cenovno postavko 24.99€.

Igra bo umešečena med Resident Evil 5 in 6, nastopali pa bomo v koži Claire Redfield ter Moire (hčerka Barry Burtona). Punci sta ugrabljeni in se zbudita na zapuščenem otoku iz katerega seveda hočeta čimpreje ubežati. Zgodba je zaenkrat zavita v tančico skrivnosti, upamo pa na dobro dozo starošolske residentevilovske preživetvene groze.

To je prvi Resident Evil, ki bo izšel za PlayStation 4 in Xbox One, pričakujemo pa ga lahko tudi na PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 in PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime