Dark Souls premagan v rekordnih 49-tih minutah

Medtem, ko nekateri potrebujemo celo večnost, da se sploh prebijemo skozi igro Dark Souls, mojstri z njo opravijo v manj kot uri.

Dark Souls za običajne smrtnike traja približno 40 ur in še pri temu igralci potrebujejo zvrhano merico potrpežljivosti in dobrih živcev.

Zato je ta igra kot nalašč za igralce, ki se imenujejo “speedrunnerji”. Le-ti poskušajo z vsemi naučenimi triki in zvijačami dokončati igro v čimkrajšem času.

Eden izmed njih se imenuje Kahmul78, ki je pred kratkim postavil rekord v skozihodu igre Dark Souls. Igro je dokončal v neverjetnih 49-tih minutah in 55-tih sekundah.

Vendar rekorder pravi, da s svojim časom ni zadovoljen, saj naj bi bil še daleč od perfektnega. Svoj prejšnji rekord 50 minut in 9 sekund je zrušil, potem ko je odkril novo strategijo, ki je času ostrigla 35 sekund.

“Ta rekord bo premagan zelo kmalu,” dodaja Kahmul78.

Rekordni posnetek si lahko ogledate spodaj.

Watch live video from Kahmul78 on Twitch

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!