Dark Souls premagan v rekordnih 49-tih minutah

Medtem, ko nekateri potrebujemo celo večnost, da se sploh prebijemo skozi igro Dark Souls, mojstri z njo opravijo v manj kot uri.

Dark Souls za običajne smrtnike traja približno 40 ur in še pri temu igralci potrebujejo zvrhano merico potrpežljivosti in dobrih živcev.

Zato je ta igra kot nalašč za igralce, ki se imenujejo “speedrunnerji”. Le-ti poskušajo z vsemi naučenimi triki in zvijačami dokončati igro v čimkrajšem času.

Eden izmed njih se imenuje Kahmul78, ki je pred kratkim postavil rekord v skozihodu igre Dark Souls. Igro je dokončal v neverjetnih 49-tih minutah in 55-tih sekundah.

Vendar rekorder pravi, da s svojim časom ni zadovoljen, saj naj bi bil še daleč od perfektnega. Svoj prejšnji rekord 50 minut in 9 sekund je zrušil, potem ko je odkril novo strategijo, ki je času ostrigla 35 sekund.

“Ta rekord bo premagan zelo kmalu,” dodaja Kahmul78.

Rekordni posnetek si lahko ogledate spodaj.

Watch live video from Kahmul78 on Twitch

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime