Nova potezna strategija, Sid Meier’s Starships

Navdušenci nad Civilization strategijami in ostalimi poteznicami ste sedaj sigurno skočili v zrak od veselja, saj ime Sid Meier uživa spoštljiv pogled med privrženci poteznih strategij. Razvijalec Firaxis pa je pred kratkim napovedal nov projekt, vesoljsko strategijo Sid Meier’s Starships.

V igri bomo nadzorovali bojne ladje, s katerimi bomo potovali skozi galaksijo in poskušali opraviti zadane misije.

Medtem pa bomo poskušali razširiti vpliv naše federacije, kar bomo postorili skozi tehnološko nadgrajevanje naših ladij.

Seveda bo prisoten tudi boj, ki bo potezni, tako kot vse Sid Meirejeve stvaritve do sedaj.

Založnik 2K dodaja, da bo vsaka misija imela svojo unikatno mapo, ki bodo vsebovale “dinamično generiran taktični boj”, kar naj bi omogočalo drugačno izkušnjo, vsakič ko se bomo podali skozi igro.

“Ko sem oblikoval Starships, sem raziskoval idejo za naslednje poglavje Civilization: Beyond Earth igre. Kaj se zgodi, ko koloniziramo naš novi dom in eventuelno zgradimo zvezdne ladje, možne poleta v vesolje? Kaj se je zgodilo z našimi davno izgubljenimi brati in sestrami iz planeta Zemlja?

Moj cilj je bil ustvariti izkušnjo, ki temelji na dizajnu vesoljskih ladij in boju, umeščenem v vesolju, polnem avantur, diplomacije in raziskovanja.” pravi Meier.

Na voljo naj bi bila tudi povezava med igrami Beyond Earth in Starships, seveda če si lastimo obe igri. Podrobnosti niso znane, vemo samo, da naj bi ta povezava “obogatila izkušnjo obeh iger.”

Igra naj bi izšla zgodaj 2015 za PC, Mac ter iPad.

Spodaj si lahko ogledate nekaj slik iz te pravkar napovedane poteznice ter tudi kratki dražilnik.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime