The Elder Scrolls Online opušča naročnino

Presenečeni? Mi niti nismo.

Namigovanja o opustitvi naročnine za MMO igro The Elder Scrolls Online so se začela že decembra, ko je založnik Bethesda Softworks eliminiral opcijo polletne naročnine. Kasneje pa so umaknili vse škatelne verzije iz prodaja v EB Games trgovinah.

Sedaj pa je uradno, The Elder Scrolls Online opušča naročnino. Opcija naročnine bo nehala veljati 17. marca, ko se bo igra tudi preimenovala v The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Igra pa vseeno ne bo povsem zastonj torej ne gre po poti F2P igre ampak bo “Buy To Play”, torej bo za igranje vseeno potrebna kupljena verzija igre.

Tisti, ki igro že posedujete, boste avtomatsko pridobili novo, nadgrajeno verzijo The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Obstoječi naročniki, boste postali ESO Plus člani, igralci, ki pa so naročnino v preteklosti preklicali in si boste ponovno zaželeli pustolovščin v Tamriel svetu, pa boste prejeli 500 zastonjskih kron.

Kot rečeno, prehod na model brez naročnine ni preveč presenetljiv. Igralci ter kritiki so se od sam splovitve naslova pritoževali nad naročnino, saj igra preprosto ni imela dovolj vsebine, da bi opravičila vsakomesečni strošek. Zanimivo pa bo videti, kako se bo igra spremenila. Vsak MMO naslov, ki je prešel v B2P model je vključevala razno zaklenjeno vsebino, dokler uporabniki niso izkašljali dodatnih novcev.

Upamo, da bo šel novi model igre po stopinjah Guild Wars 2, kjer so bili nakupi v igrini trgovini striktno kozmetične narave in da bo moč The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited lahko uživati v polni obliki s samo enkratnim nakupom igre.

Za več informacij si lahko preberete uradni FAQ.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime