Guild Wars 2 dobiva prvi dodatek

Dolgo časa se je šušljalo o dodatku za izjemno popularno MMO igro Guild Wars 2. Sedaj pa so govorice meso postale, saj je ArenaNet na prireditvi PAX South 2015 uradno napovedal prvo ekspanzijo Heart of Thorns.

Predsednik ArenaNet-a Mike O’Brian je pred polno dvorano navdušencev nad igro le napovedal prvi uradni dodatek imenovan Guild Wars 2: Heart of Thorns. Razširitev naj bi igralce popeljala globoko v Maguuma pragozd.

Dodatek prinaša nove skupinske izzive, nove specializacije v poklicih ter “masteries” sistem.

Napovedali so tudi nova legendarna orožja in nove, “epic” naloge za stare in nove igralce. Igra bo vsebovala tudi nov razred, Revenant, ki je močno oklepljen lik, ki bo manipuliral z duhovi famoznih likov iz Guild Wars zgodovine. Vsak že obstoječi razred bo prejel nove mehanike, ki bo močno spremenil način igranja starih poklicev. Rangerji se bodo lahko spremenili v druide in necromancerji bodo  lahko uporabljali ogromne “greatsworde”.

Nova stran dodatka je sedaj že na voljo, če pa igre še nimate, je le-ta ta vikend znižana za 75%, kar je super cena.


 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!