Homeworld Remastered Collection izide 25. februarja

Se še kdo spomni Homeworlda? Ta unikatna vesoljska strategija je njega dni požela kar veliko odobravanja, ima pa tudi kar veliko skupnost igralcev še danes.

Gearbox Software, najbolj znan po svoji seriji Borderlands, pa je pred kratkim napovedal izid olepšane verzije iger Homeworld 1 in Homeworld 2 za sodobne sisteme.

Igra je na voljo za prednaročilo na Steamu in ima trenuten 15% popust, ki igro zniža na 27€. Akcija bo trajal do 24. februarja, medtem ko igra izide 25. februarja 2015.

Pri predelavi igre so sodelovali tudi nekateri originalni ustvarjalci igre, kolekcija pa bo vsebovala kar štiri igre; originalni igri Homeworld 1 in 2 ter predelane inačice teh dveh iger.

V paketu pa bomo tudi deležni beta verzije večigralstva za oba naslova, medmrežno igranje pa bo poganjala Steam mreža. Sodelovalo oz tekmovalo bo lahko do 8 igralcev na 23-tih različnih mapah.

Homeworld Remastred bo podpiral tudi igranje v 4k resolucijah, na voljo bo več kot 100 vesoljskih plovil, ki bodo zablestele v izboljšanih efektih ter močno bolj podrobnih teksturah.

Niso pozabili tudi na modderje, saj bo igra privzeto omogočala uporabniško modificiranje igre.

Spodaj si lahko ogledate priporočene sistemske zahteve za poganjanje kolekcije:

  • OS: Windows 7
  • Processor: 2.3 GHz Quad Core Processor
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 (1GB VRAM)
  • Hard Drive: 20 GB available space

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime