World of Warcraft pridobil “selfie” kamero

Blizzard je pred kratkim igralcem popularne MMO igre World of Warcraft ponudil opcijo ujemitve “duckface-a” na kamero.

Najnovejši popravek 6.1, ki je zaenkrat na voljo samo na testnih serverjih, dodaja S.E.L.F.I.E. kamero. Za pridobitev te igračke, morajo igralci opraviti misijo imenovano Field Photograpy. Naloga je na voljo samo igralcem, ki so dosegli maksimalno, stoto stopnjo.

S.E.L.F.I.E. kamera omogoča igralcem, da kamero obrnejo proti sebi in ujamejo v objektiv “selfie”. Medtem naš karakter lahko še vedno uporablja “emote” tako da na posnetek lahko zajamemo naš jokajoči ali nasmejan obraz.

Kamero pa lahko celo nadgradimo v nalogi Lens Some Hands na S.E.L.F.I.E. Camera Mk. II. Ta izboljšana verzija doda našim posnetkom trojico filtrov: skica, črno- belo ter smrt.

Zaenkrat zadeva ne obratuje povsem brez napak, saj ima kamera probleme z “clippingom” roke, tako da lahko pričakujemo kmalu “selfie” palico.

Popravek 6.1 je dodal še integracijo s Twitterjem, tako da igralci lahko pošiljajo tweete za predmete, dosežke in “selfie” posnetke.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!