Dragon’s Dogma Online prihaja na PS4, PS3 in PC

Japonska revija Famitsu je pred kratkim objavila prispevek, kjer je Capcom napovedal izid Dragon’s Dogma Online igre za PlayStation 4, PlayStation 3 in PC.

Igra bo ohranila slog prejšnjih Dragon’s Dogma iger, sprememba pa bo v večigralstvu, saj bo zadeva tekla v MMO žanru, kot Free to Play naslov.

Igralci bodo lahko sodelovali skupaj v skupinah (do štirje igralci, vključno z AI nadzorovanimi služabniki) za bitke proti ogromnim kreaturam v odprtem svetu. Grupirati se bo moč v mestnih “sobah”, te pa bodo naenkrat lahko držale do 100 igralcev. Capcom bo tudi omogočil “quick-matching” za čimhitrejše ustvarjanje skupin.

Dragon’s Dogma Online bo vseboval vrsto mikro-transakcij za razna orožja ter oklepe. Zanimivo bo videti, koliko resničnega denarja bodo igralci morali vložiti, da bo izkušnja igranja čimbolj užitna.

Igra bo izšla pozno v 2015.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!