Gearbox bi rad pričel z delom na Borderlands 3

Gearbox Software, najbolj znan po svoji seriji Borderlands iger, je na PAX South festivalu izjavil željo za delo na novem Borderlands naslovu.

“Želimo razmišljati o prihodnosti in radi razmišljamo o tem, kaj bo naslednji Borderlans sploh bil. Za uresničitev projekta pa bomo potrebovali pomoč,” je izjavil CEO Gearboxa Randy Pitchford. “Dejstvo je, da ne delamo na novi Borderlands igri ampak to hočemo.”

“Če ste v industriji iger in menite, da nam lahko pomagate, vašo pomoč želimo. Želimo pričeti delo na novem Borderlands naslovu,” je še dodal Pitchford.

“Dobesedno nimamo ničesar drugega za dodati ampak smo pripravljeni začeti.”

Pitchford je potem skočil na Twitter in začel rekrutirati možno pomoč z raznimi objavami.

 

Gearbox pa je razkril tudi nekaj detajlov glede DLC-jev za nedavno izdani Borderlands:The Pre-Sequel. Tretji DLC bo nosil naslov The Lady Hammerlock Pack in bo prinesel nov igralni karakter.

Četrti DLC pa naj bi bil usmerjen proti Claptrapu in naj bi vključeval “sprehod skozi um”, karkoli že to pomeni.

Franšiza Borderlands pa bo doživela tudi prehod na naslednje-generacijske konzole z kolekcijo Borderlands: The Handsome Collection.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!