Najavljen Metal Gear Rising 2?

Na Taipei Game Show-u je Sony prikazal vrsto iger za PlayStation 4 , ki nas znajo zadeti v letu 2015. Med najavami se je prikazal kratek dražilnik, ki po vsem sodeč služi kot najava za Metal Gear Rising 2.

Dražilnik je viden v temu Twitch streamu, pojavi pa se takoj po The Order: 1886. Dražilnik je v bistvu samo ena slika številke 2, ki pa je v stilu fonta uporabljenega za promocijo igre Metal Gear Rising: Revengance.

Prikazali so tudi druge velike naslove kot so Final Fantasy XV, Dragon Quest X in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Metal Gear Rising: Revengance je bil leta 2013 izdan za PC, PlayStaton 3 in Xbox 360. Sledili smo dogodivščinam možakarja po imenu Raiden, ki se sooča s svojimi novo pridobljenimi “cyber” vsadki. Igra se je razlikovala od svojih predhodnikov (torej Metal Gear Solid iger) po povsem drgačni igralnosti, kjer smo z mečem sekali vse živo in mrtvo, tiholazajenja bilo ni sploh in vse je bilo podrejeno hitroprstni akciji.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!