V prodaji Monopoly igre z resničnim denarjem

Vsi poznamo Monopoly. Ta družabna igra, ki zna trajati ure in lahko v ekstremnih situacijah razdre še taka prijateljstva, je izjemno uspešna po celem svetu in bo letos dosegla častljivo starost 80-tih let.

Lastnik licence Hasbro bo obeležil ta praznik na malce poseben način, ki se zgleduje po knjigi Willy Wonka and the Chocolate Factory.

V Franciji, kjer letno prodajo okoli 50.000 škatel igre na leto, bo izšla nova različica te namiznice. Izdelali so 30.000 kopij igre, v 80-tih škatlah pa se bodo skrivali čisto pravi evri.

69 inačic bo vsebovalo 150€, 10 jih bo držalo 300€, eden srečen kupec pa bo prejel 20.580€.

Ideja za to promocijo se je rodila, ko se je vodstvo poigravalo z mislijo, kako obeležiti ta poseben dan v Monopoly zgodovini. Izvedli so anketo, kjer je večina vprašanih želela igrati s pravimi evri.

“Za ta rojstni dan smo iskali nekaj posebnega in izvedeli smo, da je večina Francozov vedno želela v škatlah odkriti pravi denar,” je pojasnil Hasbrov predstavnik Florence Gailard.

Mogoče čas, da si kmalu rezervirate počitnice v Franciji?

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!