V prodaji Monopoly igre z resničnim denarjem

Vsi poznamo Monopoly. Ta družabna igra, ki zna trajati ure in lahko v ekstremnih situacijah razdre še taka prijateljstva, je izjemno uspešna po celem svetu in bo letos dosegla častljivo starost 80-tih let.

Lastnik licence Hasbro bo obeležil ta praznik na malce poseben način, ki se zgleduje po knjigi Willy Wonka and the Chocolate Factory.

V Franciji, kjer letno prodajo okoli 50.000 škatel igre na leto, bo izšla nova različica te namiznice. Izdelali so 30.000 kopij igre, v 80-tih škatlah pa se bodo skrivali čisto pravi evri.

69 inačic bo vsebovalo 150€, 10 jih bo držalo 300€, eden srečen kupec pa bo prejel 20.580€.

Ideja za to promocijo se je rodila, ko se je vodstvo poigravalo z mislijo, kako obeležiti ta poseben dan v Monopoly zgodovini. Izvedli so anketo, kjer je večina vprašanih želela igrati s pravimi evri.

“Za ta rojstni dan smo iskali nekaj posebnega in izvedeli smo, da je večina Francozov vedno želela v škatlah odkriti pravi denar,” je pojasnil Hasbrov predstavnik Florence Gailard.

Mogoče čas, da si kmalu rezervirate počitnice v Franciji?

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!