Ekipa Epsilon dobila ban!

Igralec ekipe Epsilon, Joey “fxy0” Schlosser je na socialnih omrežjih zapisal, da je njegova ekipa dobila 1 letno prepoved igranja na vseh VALVE eventih oz. LAN-ih.

Pred tednom dni, ko so v ekipi Epsilon odpustili igralca Robin “GMX” Stahmer, je prav ta javnosti izdal pretresljivo novico. Na facebook-u je zapisal, da je njegova ekipa (Epsilon) sodelovala pri nameščeni tekmi proti španski ekipi Over-Gaming. S prva so se še pojavljali dvomi, a potem ko je VALVE zapisal, da so našli veliko stav na Over-Gaming so bili dvomi zaman. Igralci ekipe Epsilon pa so se hitro odzvali na njegove besede. Eden izmed njih je bil tudi Adil “ScreaM” Benrlitom, ki je bil nedavno odstranjem iz ekipe Titan v zameno za Kqly-a, ki je kasneje dobil VAC ban.Ta je na Twitter-ju zapisal: “VAC?ation? 😀 Seriously? Nooooo! I mean who’s gonna believe a mad kid who just got kick from his everything. No respect for anymore”.

Nekaj dni za vso to dramo, pa se je ponovno oglasil GMX, ki je še dodal da ScreaM-a ni bilo pri nameščanju tekme in da se mu opravičuje za nastalo situacijo. ScreaM je na Twitterju na to še zapisal: ” I will never allow a throw and I believe my mates won’t aswell ? I don’t even know what to think now… No fear my friend :]”. fxy0 se nato ni mogel več zadrževati ter je v javnost izdal posnetek, ki ga je objavil na youtubu. V njem govori o celotnem nameščanju tekme med omenjenima ekipama ter tudi on poudarja da v njej ni bilo ScreaM-a. Več pa v posnetku spodaj!

Danes je bilo tudi znano, da je ekipo Epsilon zapustil Scream, ki je na facebook-u zapisal, da je free agent kar pomeni da išče ekipo. Preostali člani ekipe so danes torej dobili prepoved igranja na Valve dogodkih za naslednjih 12 mesecev! Kaj se bo zgodilo z ekipo Epsilon ter kateri člani bodo še ostali, pa bomo morali počakati še nekaj časa!

Update: Ekipa Epsilon je odpustila igralca Fxy0 ter Uzzziii, v uradni objavi so napisali:

“As of today, fxy0 and Uzzziii have been released from Epsilon eSports. The latest elements and statements we have received clearly condemn the player in the matchfixing accusation. We would like to thank Valve for keeping us informed during the entire process.”  -Več pa TUKAJ.

https://static.hltv.org/images/galleries/6124-medium/1408193612.8186.jpeg

Joey "fxy0" Schlosser

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime