Napeti tekmi, poštena zmagovalca!

Ekipa Flipsid3 je po napeti tekmi ugnala ekipo LGB Esports ter se uspešno uvrstila na LAN Katowice Qualifier, ki bo v Angelo Hotelu. Nemška ekipa WinneR pa presenetljivo preko finske ekipe 3dMAX.

Ekipi sta se pomerili v polfinalu Evropskih kvalifikacij za offline kvalifikacije v Katowicah, ki bodo 14. ter 15. februarja. Po zelo napeti in zanimivi igri, so se zmage vendarle veselili člani ekipe Flipsid3, ki so bili po njihovih predstavah vendarle majhni favoriti. Prva mapa je bila Cobblestone, ki je bila izbrana s strani Flipsid3 ter se je končala z rezultatom 16:10 v njihovo prid. Ekipa LGB je nato izbrala Mirage, kjer so igrali res fantastično ter slavili že po 22 rundah(16:6). Zadnja ter odločilna mapa je bila Inferno, kjer pa je bilo napeto do zadnje 30. runde. Flipsid3 je sicer vodil z 15-11 vendar po slabših 3 rundah so LGB prišli na 15-14. Flipsid3 je z izjemnim fake-om na A ter hitrim pushom na B uspešno dobil zadnjo 30. rundo ter zmagal z rezultatom 16-14 (skupno 2-1) ter se veselil uvrstitve na kvalifikacije! Man of the match? Kdo drug kot Markeloff!

Untitled

FlipSid3 lineup
LGB lineup
DavCost RUBINO
WorldEdit Polly
B1ad3 jkaem
markeloff zEVES
bondik rain

 

Druga tekma pa je bila med ekipama WinneR ter 3dMAX. Vsi so pričakovali lahko zmago 3dMAXA, saj imajo več izkušenj ter nekoliko boljše oz. izkušene igralce. Vendar igralci ekipe WinneR so prišli zelo udarno v to tekmo. Prva mapa, ki je bila dust_2, izbrana sicer iz strani finske ekipe je gladko pripadla fincem saj so odpravili ekipo WinneR s kar 16-4. Potem pa preobrat, mogoče tudi podcenjevanje? WinneR je izbral mapo Mirage, kjer so jim pokazali zobe ter zmagali z 16-4 tudi oni! Zadnja, odločilna mapa de_cache pa je bila nekoliko bolj zanimiva. Toda po prvem polčasu, kjer je 3dMAX dobil samo 8 na Counter Terroristih je bilo jasno, da morajo odigrati res perfektno Terrorists stran, da bodo kos ekipi WinneR. Zgodilo se je obratno, nemci so odigrali izjemno CT stran ter zmagali z rezultatom 16-11. Nemška ekipa WinneR je torej druga evropska ekipa danes, ki se je uvrstila na kvalifikacije v Katowicah!

Untitled

3DMAX lineup WinneR lineup
natu am0
KHRN TONI
stonde oskarish
allu r0bs3n
disturbed tahsiN

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime