Titanic: Honor & Glory primerjalne slike

Ste vedeli, da delajo na igri, kjer bomo lahko stopili na krov slavnega Titanika? Razvijalci Four Funnels Entertainment ustvarjajo misteriozno avanturo, ki se bo odvijala na tej slavni čez-oceanki in pred kratkim so izdali serijo slik, ki kažejo na razliko med pogonoma CryEngine 3 ter Unreal Engine 4.

Na samem začetku so se avtorji poslužili pogona CryEngine 3 za ustvarjanje karseda realističnega okolja Titanika. Očitno pa jim to ni bilo dovolj, saj so pogon zamenjali in izdali 5 primerjalnih slik, ki kažejo razlike med pogonoma.

Slike govorijo zase in igra kaže napredke v 3D poligonskih modelih ter predvsem v osvetljevanju.

Igra je zaenkrat še v razvoju in avtorji si vzemajo svoj čas, saj, kot goreči oboževalci Titanika, želijo ladjo digitalno poustvariti karseda podrobno in realistično. Za svojo namero pa zbirajo fundacije od igralcev.

20. februarja bodo tako štartali z “crowfundingom”, kjer želijo zbrati med 250.000 ter 275.000$, za glavni cilj pa so si zadali zbrati okrogel milijonček ameriških zelencev.

Kot rečeno je igra še v razvoju in bo nared šele enkrat v 2017 za PC. Do takrat pa si lahko ogledujemo različne slike ter, upamo da kmalu, tudi napovednike.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime