Ekipa ex-ESC ni dobila bana!

VALVE je sporočil, da so odločitev o VALVE banu s turnirjev razveljavili. Poljska ekipa ex-ESC je torej unbanana in se lahko ponovno udeleži vseh turnirjev, tudi Katowice kvalifikacij ki bodo potekale ta teden.

Potem ko je v javnost VALVE izdal vse banane igralce s turnirjev, so se pri ex-ESC ekipi zelo razburili, saj so na listi našli tudi svoja imena. Takoj so se pritožili, da nimajo nobenih dokazov o nameščanju njihovih tekem. VALVE je zato podrobno pogledal tekmo, v kateri naj bi bil rezultat nameščen. Po dveh dnevih so javno objavili, da je ekipa ex-ESC oproščena bana ter se lahko udeleži turnirjev! To pomeni, da bodo online kvalifikacije za Katowice 2015 spremenjene, saj je ostalo samo še eno prosto mesto. Kdo od evropejcev se bo uvrstil na LAN kvalifikacije? To bote lahko izvedeli že danes!

Tukaj je uradnja izjava VALVA:

“The ex-ESC players were restricted from participating in Valve-sponsored events because their historical account activity matched allegations of misconduct,” a statement from Valve reads.

“However, further investigation has clarified their role in the matter, and the restriction has been lifted.”

Preberite si lahko še novico, v kateri piše kateri igralci so bili banani z turnirjev. To najdete TUKAJ.

Vaša reakcija na članek?

tadejm
-----

Sveže objave

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

Activision je v ponedeljek odstranil okoli 20.000 goljufivcev iz igre Call of Duty: Warzone

Goljufije v igrah so velik posel. Spomnim se dni, ko smo v GTA San Andreas tipkali besede kot so "ROCKETMAN" in tako...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!