Ekipa Hackbait do zmage!

Hackbait je prva Radioactive LAN ekipa, ki je zmagala turnir v igri Counter Strike-Global Offensive.

Ekipo sestavlja pet “znanih” slovenskih igralcev, ki so se udeležili prvega CS:GO Radioactive Lana v Krškem. Po dolgi bitki v polfinalu ter finalu so v noči na ponedeljek premagali ekipi Sunrizzers(v finalu) ter PRIMATES(v polfinalu).

S prva so sicer imeli nekaj težav, saj so v prvem krogu izgubili že 2 točki proti ekipi Euthensia. V drugem krogu so bili že bližje prepričljivi zmagi nad ekipo 4goten, zadnji krog v skupinskem delu pa jim ni dal nekega večjega zanimanja, saj so z lahka odpravili ekipo Vesrive(16-1).

V izločilne boje so odšli z sedmimi točkami, kar je bilo dovolj za prvo mesto v skupini. Drugo mesto je pripadlo ekipi 4goten (6 točk).Večinoma iger v “playoff-ih” oz. izločilnih bojih je bila enostranska, razen polfinale med ekipama PRIMATES ter Hackbait, kjer smo gledali res napete 3 igre. Prvo mapo so po podaljšku dobili PRIMATES, potem pa so se pri ekipi Hackbait vendarle zbrali ter obrnili best of 3 serijo v svojo prid. Ekipa Sunrizzers je v finale prišla preko ekipe Team MiA, ki so se izkazali za dobro ekipo. Za tretje mesto sta se udarili torej omenjeni ekipi, zmagala pa je ekipa PRIMATES. Hackbait je v finalih na koncu prepričljivo zmagala ekipo Sunrizzers, ki pa so vendarle lahko več kot zadovoljni z 2. mestom.

Hackbait ekipa je nastopila s spodnjo postavo:

  • Nino “n1nnx” Vojinović
  • Nejc “saveeey” Mis
  • Sandi “guGi” Pungartnik
  • Matej “Lulu” Žugelj
  • Sebastian “SERVAY” Mandić

Vse rezultate tekem si lahko ogledate TUKAJ. Prav tako pa lahko vsi napišete svoje mnenje o Radioactive LAN-u, to lahko storite TUKAJ.

 

10998036_351070851743726_8678729984679281542_n

Na zgornji sliki ekipa HACKBAIT

VSE SLIKE GIKOV SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ! 😀

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime