Ekipa Hackbait do zmage!

Hackbait je prva Radioactive LAN ekipa, ki je zmagala turnir v igri Counter Strike-Global Offensive.

Ekipo sestavlja pet “znanih” slovenskih igralcev, ki so se udeležili prvega CS:GO Radioactive Lana v Krškem. Po dolgi bitki v polfinalu ter finalu so v noči na ponedeljek premagali ekipi Sunrizzers(v finalu) ter PRIMATES(v polfinalu).

S prva so sicer imeli nekaj težav, saj so v prvem krogu izgubili že 2 točki proti ekipi Euthensia. V drugem krogu so bili že bližje prepričljivi zmagi nad ekipo 4goten, zadnji krog v skupinskem delu pa jim ni dal nekega večjega zanimanja, saj so z lahka odpravili ekipo Vesrive(16-1).

V izločilne boje so odšli z sedmimi točkami, kar je bilo dovolj za prvo mesto v skupini. Drugo mesto je pripadlo ekipi 4goten (6 točk).Večinoma iger v “playoff-ih” oz. izločilnih bojih je bila enostranska, razen polfinale med ekipama PRIMATES ter Hackbait, kjer smo gledali res napete 3 igre. Prvo mapo so po podaljšku dobili PRIMATES, potem pa so se pri ekipi Hackbait vendarle zbrali ter obrnili best of 3 serijo v svojo prid. Ekipa Sunrizzers je v finale prišla preko ekipe Team MiA, ki so se izkazali za dobro ekipo. Za tretje mesto sta se udarili torej omenjeni ekipi, zmagala pa je ekipa PRIMATES. Hackbait je v finalih na koncu prepričljivo zmagala ekipo Sunrizzers, ki pa so vendarle lahko več kot zadovoljni z 2. mestom.

Hackbait ekipa je nastopila s spodnjo postavo:

  • Nino “n1nnx” Vojinović
  • Nejc “saveeey” Mis
  • Sandi “guGi” Pungartnik
  • Matej “Lulu” Žugelj
  • Sebastian “SERVAY” Mandić

Vse rezultate tekem si lahko ogledate TUKAJ. Prav tako pa lahko vsi napišete svoje mnenje o Radioactive LAN-u, to lahko storite TUKAJ.

 

10998036_351070851743726_8678729984679281542_n

Na zgornji sliki ekipa HACKBAIT

VSE SLIKE GIKOV SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ! 😀

 

Vaša reakcija na članek?

tadejm
-----

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!