GTA V za PC spet prestavljen

Huh, doživljamo rahel Deja Vu občutek. Potem, ko je razvijalec Rockstar nedavno prestavil izid hudo pričakovane igre za PC, GTA V, iz januarja na marec, si je veliko PC-jašov začelo puliti lase od frustracij. No, kmalu bomo vsi plešasti saj je igra doživela ponoven zamik.

Rockstar je pred nedavnim podal objavo, da bo pričakovan nalinijski način, Heists, doživel izid 10. marca za lastnike konzol, v isti sapi pa omenil, da bo PC verzija ponovno zamudila.

Tako je nov datum PC inačice igre 14. april 2015.

“Vemo, da ste se že načakali in cenimo vaše potrpljenje. “Heisti” bodo prinesli popolnoma nov, sodelovalni način za 4 igralce, ki bo omogočal skupinsko sodelovanje v napetih, več-nivojskih ropih preko območja Los Santosa ter Blain County-ja,” je izjavil Rockstar.

Razvijalec opravičuje zamudo PC verzije s tem, da želijo “čimbolj dokončan izdelek, z delujočim GTA Online in “Heists” načinom v prvem dnevu izida igre.”

Tisti, ki ste PC inačico že prednaročili, boste za GTA Online način prejeli 200.000$, kot znak zahvale za potrpežljivost.

Tako, ni druge kot da potrpežljivo čakamo še dober mesec, vmes pa si lahko ogledamo nekaj novih slik, ki so hkrati z objavo izšle na Rockstarovi strani.

 

 

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!