Portal Counter Strike Slovenija

Rad bi vam predstavil in razložil nekaj zanimivosti portala Counter Strike Slovenija.

Hall of fame – Na zid “dvorane slavnih” oziroma HOF lahko pridete samo preko naših in partnerskih turnirjih (top 3 ekipe).

Mega ikonce na osebnih profilih – Ikonce lahko pridobite z različnimi dejanji po našemu forumu, spletni strani in dobrimi rezultati na tekmovanjih (vseh v SLO!). Primer tipa, ki že ima “bale” ikonc -> BeVc Kmalu bomo aktivirali tudi dodatne ikonce za aktivnost na forumu, nesebičneže ki radi pomagajo skupnosti itd.

*Opozorilo* od danes naprej velja novo pravilo za pridobivanja ikonc od turnirjev! Če igrate na partnerskem oziroma katerem koli drugem SLO turnirju in niste pred turnirjem registrirani na Counter Strike Slovenija, po turnirju ne boste prejeli ikonce! Imate 3 dni časa po turnirju, da javite enemu od adminom povezave do Counter Strike Slovenija profilov. To pravilo je nujno, ker dodajamo igralcem ikonce ročno, kar pa vzame zelo veliko časa v primeru, da moramo vsak dan dodati po enega.

Še vedno vabimo vse Slovenske streamerje, da nam pošljete povezave do vaših Twitch.tv kanalov. To lahko storite tukaj -> kontaktni obrazec.

Counter Strike Slovenija forum je zelo zelo aktiven, pridružite se nam pri razpravah.

Counter Strike Slovenija ima že preko 170 članov, povabite vaše prijatelje in pomagajte naši skupnosti pri razvoju. Število članov nam zelo pomaga pri iskanju sponzorjev, kmalu lahko pričakujete dodatne ugodnosti na naših partnerskih straneh.

Iščemo aktivnega pisca novic (2-3 novice/teden) več info pa preko kontaktnega obrazca.

Za vsakodnevne novice se naročite na naš Counter Strike Slovenija Facebook profil.

Hvala vsem za posluh in pri ustvarjanju Counter Strike skupnosti v Sloveniji!

Do naslednjič in lep pozdrav.

Potrebujete Counter Strike GO igralni strežnik? Obiščite spletno trgovino EIGRE.si

csgoserv-eigre

Vaša reakcija na članek?

tadejm
-----

Sveže objave

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

Skyblivion – predelava Obliviona v Skyrimov pogon – dobila nov napovednik

Razvijalec Bethesda je s svojimi Elder Scrolls in Fallout igrami sprožila zanimivo tradicijo. Njihove igre so namreč znane po tem, da vsebujejo...

Netflix dela animirano Resident Evil serijo

Serija Resident Evil je že dolgo nazaj prestopila meje iger in se naselila tudi v risanih in akcijskih filmih. Žal ta prestop...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!