ESL One Katowice 2015 -Pregled-

ESL One Katowice 2015

Kot vas večina že ve se je nekaj dni nazaj končal veliki turnir »ESL One Katowice 2015«. Na tem turnirju smo videli veliko zanimivih in napetih iger.

Na turnirju smo videli tudi 2 veliki presenečenji. Prva izmed teh je hiter odhod ekipe Titan, ki je po slabi igri odšla že v skupinah. Drugo presenečenje pa nam je pripravila ekipa »Keyd Stars«, ki se je prebila v Četrt-finale.
V Četrt-finale so se tako uvrstile naslednje ekipe:
– Fnatic
– Na’Vi
– Team EnVyUs
– PENTA Sports
– Ninjas in Pyjamas
– Keyd Stars
– Virtus.Pro
– TSM Kinguin

Že imena ekip nam povedo, da smo videli dobre obračune. Najboljša tekma Četrt-Finala pa je bila tekma med ekipama NiP in TSM, kateri sta se do zadnje 3. Mape borili za napredovanje v pol-finale. To tekmo je na koncu dobila ekipa NiP.
14. Marca so se začeli bolj resni boji, kajti začeli so se Pol-finalni dvoboji, v katerem so nastopile naslednje 4 ekipe.
– Fnatic
– Virtus.Pro
– Team EnVyUs
– Ninjas in Piyamas

Tekma med ekipama Fnatic in Virtus.Pro je bila zelo zanimiva, kajti ekipa Virtus.Pro se je borila do konca in na vsaki mapi, ji je zmanjkalo čisto malo do zmage, vendar jim ni uspelo in tako so izgubili z rezultatom 2:0 v mapah.
Podobna stvar se je pletla na tekmi med ekipo NiP in Team EnVyUs. Ekipa EnVyUs nam že na začetku turnirja ni delovala dovolj prepričljiva za zmago, in po kar lahki igri jo je ekipa NiP, tudi premagala z rezultatom prav tako 2:0 v mapah.

Zgoraj omenjeni ekipi Fnatic in NiP sta se nato pomerili v velikih finalih, kjer smo videli borbo živcev.  Po prvi Mapi (Dust 2), je z minimalno prednostjo zmagala ekipa Fnatica (16:14). Mapo katero si je izbrala ekipa NiP (Cache), je šla v njihovo korist, kajti zmagali so jo z rezultatom 16:10, tako je bilo spet vse izenačeno (1:1 v mapah). Veliki ESL One Katowice 2015 turnir pa je odločila zadnja tretja mapa (Inferno). Po veliki prednosti ekipe Fnatic, smo nato videli menjavo strani in ekipa NiP bi kmalu prišla do velikega preobrata, vendar zmanjkalo ji je le kanček sreče, kajti izgubili so z rezultatom 16:13, tako je bil turnir in zmagovalec odločen z rezultatom 2:1 v mapah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime