Maikelele v ekipo LGB

Maikelele v ekipo LGB!

Kot strela z jasnega je udarila novica na CS:GO sceni, ko se je izvedelo, da bo igralec »Maikelele« ponovno igral v ekipi.

Kot veste je Maikelele pred približno mesecem in pol moral oditi iz ekipe Ninjas in Piyamas, kajti v ekipi so rekli, da igralec Maikelele na žalost nima dovolj izkušenj za igranje v taki ekipi. Po odhodu je bil Maikelele mesec in pol brez ekipe, med tem pa se je posvečal streamanju na svojem Twitch kanalu.

Pri ekipi  LGB komentirajo prihod Maikelele-a zelo pozitivno, kajti to je za njih seveda odlična rešitev.
Seveda ni jasno zakaj so igralca »zEVES« za sedaj postavili v kot, kajti dobro se je izkazal na minulem ESL One Katowice 2015 turnirju.

Maikelele je na vse to komentiraj tako:
» Vesel sem, da sem spet našel ekipo, v kateri bom sedaj igral (poskusno). Vedno mi je bilo v čast delati pri ekipi LGB, zato se sedaj rad vračam, verjamem v vse te fante in vrjamem, da se lahko razvijemo v zelo dobro ekipo«

Maikelele še vedno ni komentiral situacije, glede odpusta iz ekipe Ninjas In Pyjamas, vendar kot kaže se je novi igralec »Allu« v ekipi dobro ujel, kajti na zadnjem ESL One Katowice 2015 turnirju je bil razglašen za 2. Najboljšega AWP-erja!

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime