Ekipa EnVyUs do zmage

Ekipa EnVyUs do zmage!

Pred nekaj urami oz. minutami se je zaključil StarSeries XII turnir na katerem je nastopilo 6 ekip sveta, med njimi tudi že omenjena ekipa EnVyUs, ki se je do finala prebila preko Winner Bracketov. Drugače je bilo pri drugemu finalistu, ekipi NiP. Slednja se je do finala prebila preko Loser Bracketov, kajti včeraj je izgubila proti ekipi EnVyUs, nato jo je danes v loser bracketih čakala ekipa TSM, katero je ekipa NiP z lahkoto 2:0 v mapah premagala in postala druga finalistka.

Tako sta se v finalu pomerili, tako kot ponavadi ekipa NiP ter ekipa EnVyUs. Že včeraj smo videli zmago ekipe EnVyUs z rezultatom 2:0, zato nas današnja zmaga slednjih ni presenetila, kajti res igrajo dobro igro, in enostavno nimajo konkurence.
Ekipa EnVyUs je pred začetkom finala že dobila avtomatsko 1 mapo prednosti, kajti do finala so se prebili preko Winner Bracketov, tako so rabili zmago na dveh mapah, da so zmagali turnir.

Prva igrana mapa je bila mapa de_inferno, kjer je ekipa NiP igrala nekoliko bolje kot včeraj, saj je začela na CT strani, kar je kar velika prednost, vendar prednosti ob polčasu (9:6) ni uspela zadržati in je tako prvo mapo dobila ekipa EnVyUs z rezultatom 16:9

Druga in h krati zadnja igrana mapa pa je bila mapa de_mirage, na kateri se ekipa EnVyUs v zadnjih časih ni najbolje izkazovala, vendar danes se je. Ekipa EnVyUs je začela na CT strani in je tako do polčasa naredila velik del igre in polčas dobila rezultatom 13:2. V drugem polčasu pa je rabila samo še 3 runde do velike zmage in to ji je tudi uspelo in tako je ekipa EnVyUs slavila z rezultatom 16:2, oz. 3:0 v mapah.

Ekipe so domov odnesle slednje zneske:
1. EnVyUs – $18,000
2. NiP – $9,000
3. TSM – $5,000
4. Titan – $3,000
5. Virtus.pro – $1,500
6. Na’Vi – $1,500

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime