Realistični Skyrim

Skyrim je še dandanes močno igrana igra in veliko temu pripomorejo modi oz uporabniške modifikacije, ki so jih ustvarili igralci širom sveta povsem brezplačno.

Tako si lahko praktično vsak, ki si lasti PC različico Skyrima priredi izkušnjo, ki čimbolj ustreza njemu in njegovim igralnim načinom.

Tokrat smo si pri ComputerChickenu zaželeli Skyrima, vendar v čimbolj realistični izkušnji. Želeli smo realne vremenske učinke ter čimvečji poudarek na preživetvenih elementih. S spodaj opisanim skupkom modov nam je to tudi uspelo.

Climates of Tamriel – doda realistične vremenske učinke (dež, sneg), spremeni osvetljavo v zgradbah, votliinah in tudi na odprtem. Mod ponuja ogromno nastavitev, tako da je zelo prilagodljiv igralcu.

Frostfall – doda preživetvene elemente. Treba je skrbeti za našo toploto, mraz in dež nas lahko prezebeta do kosti in nas sčasoma tudi pokončata. Moč si je celo postaviti šotore!

Realistic Needs and Diseases –  doda potrebo po hrani in pijači. Hrano si je potrebno skuhati, saj se drugače lahko zastrupimo. Vodo, nabrano v jezerih, je prav tako potrebno prekuhati.

Immersive First Person View – bolj realističen prvoosebni pogled

SkyRe – spremeni boj, ki postane bolj realističen in se bolj zanaša na vzdržljivost

Immersive Patrols – doda naključne patrulje na cestah.

Random Alternate Start – naključen začetek igre za vsakič ko stisnemo gumb “New Game”. Lahko pričnemo sredi votline, obkroženi z okostnjaki ali pa v neki prijazni gostilni. Na nas je da preživimo.

SkyUI – spremeni uporabniški vmesnik, ki je bolj prijazen PC igralcem. Ta mod je prav tako zahtevan za delovanje drugih modov.

SKSE – program, potreben za delovenje skript ostalih modov.

 

Vse te zadevice si lahko prenesete iz strani Nexus, kjer je priporočljiva namestitev Nexus Mod Managerja, ki omogoči lažjo namestitev modov.

Pa po pameti, ne namestite si preveč modov (razen če ste izkušeni v tej panogi), saj je pomembna kompatibilnost modov med sabo in nepametna namestitev lahko povzroči nedelovanje igre!

Spodaj pa si lahko ogledata naše igranje igre, z nameščenim skupkom opisanih modov.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime