Prihaja Gaming Paradise!

Prihaja nov e-športni festival, ki bo potekal The Gaming Paradise! To je prvi večji LAN event, na katerem bodo nastopile povabljene ekipe.

Od 6-13 septembra bo v slovenskem Portorožu potekal največji LAN pri nas. Povabljene ekipe v igri CS:GO se bodo pomerile za 50.000$ nagradnega sklada! 50.000$ bo odšlo tudi za DOTO 2, potekali pa bodo tudi manjši turnirji, na katere se bodo ekipe lahko tudi prijavile. Nagradni sklad za “manjše” igre bo vseeno lep, saj imajo slovenski organizatorji za ostale igralce pripravljene 10.000$ nagrad. S prva so bili pri organizaciji The Gaming Resort povezani z srbskim e-fragom a je to sodelovanju po razpadu srbrske organizacije razpadlo.

Potekali bodo tudi razni eventi na samem dogodku, saj se bo vse dogajalo praktično ob morju. Imeli bodo razne koncerte, zabave in tudi gamerski oddelek.

Na voljo so tudi že vstopnice, ki vključujejo tudi bivanje v hotelu s 4 zvedicami ter druge možnosti. Najcenejša vstopnica pa znaša 190€.

Uradna spletna stran (klik na spodnjo sliko):

10167983_1635884303310758_3282301090579216891_n

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

10 KOMENTARJI

  1. Zdravo,

    najprej najlepša hvala za tole objavo! 🙂 Moram pa opozoriti, da je v članku manjša napaka. Nagradni sklad je še vedno enak, torej 150.000 $, od česar bo 50.000 $ za CS:GO, 50.000 $ za Doto 2 in po 10.000 $ za manjše turnirje. Še to – če ima kdo kakršno koli vprašanje, komentar ipd., ga lahko naslovi name in ga bom posredoval lastniku, Sašu 🙂

    LP
    Jan

    • Jan, če rabite kakršnokoli pomoč povejte 🙂 lahko tudi v obliki prostovolnega dela, ker me to res veseli (večina v smeri CSGOja, mi pa ni problem tudi pri drugih igrah) 🙂

      • Hvala za zanimanje in ponudbo! Pred dnevi sta nas že kontaktirala dva slovenska organizatorja tekmovanj v CS:GO, da bi se dogovorili glede sodelovanja slovenskih ekip, a se še nismo začeli konkretno dogovarjati, saj zaenkrat delamo predvsem na širjenju besede o festivalu in pridobivanju podpore, za samo organizacijo pa je do septembra še več kot dovolj časa 🙂

        Vsekakor pa me lahko dodaš na FB ali mi na naslov [email protected] sporočiš svoje podatke in se slišiva, če se pojavi kakšna priložnost za sodelovanje!

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime