Nova stran za slovenske navdušence nad Blizzard igrami

Imate dovolj zbiranja po zakotnih lokalih, kjer lahko samo v prituhnjenem šepetanju razpravljate o najnovejših Blizzard igrah? Nemara vam delajo težave angleško govoreče strani in se tam preprosto ne počutite domače? Si želite kregati in preklinjati v slovenščini na forumu o najnovejši razširitvi za World of Warcraft?

Potem je za vas kot naročena nova stran, dosegljiva na naslovu blizz.si, kjer se zbirajo največji slovenski navdušenci nad vsemi Blizzard igrami.

Ni pa slovenščina edina zanimivost pri strani, saj so se fantje potrudili in naredili posebno podstran za vsako od novejših Blizzardovih uspešnic. Tako ima denimo Starcraft II svoj oddelek s samosvojim forumom in novicami, medtem ko ima Overwatch spet svojega.

Prav tako imajo uporabniki strani možnost ustvarjanja svojih klanov, izzivanje na spopade ter objavljanje rezultatov dvobojev.

Blizz.si je zaenkrat še v beta fazi, saj se zna na strani zgoditi še kaki hrošč, vendar avtorji obljubljajo hiter razvoj ter urno popravljanje pomanjkljivosti.

Kot proslavitev ob uspešnem zagonu strani, se planira tudi lan dogodek, ki naj bi se pripetil enkrat v naslednjem mesecu. Vse informacije bodo še objavljene na blizz.si strani ter na njihovi facebook strani.

Ne glede na to,da je zadeva še v beta stanju se je možno registrirati že sedaj. Odpeketajte na blizz.si in si oglejte novo slovensko skupnost v nastajanju.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime