Nova stran za slovenske navdušence nad Blizzard igrami

Imate dovolj zbiranja po zakotnih lokalih, kjer lahko samo v prituhnjenem šepetanju razpravljate o najnovejših Blizzard igrah? Nemara vam delajo težave angleško govoreče strani in se tam preprosto ne počutite domače? Si želite kregati in preklinjati v slovenščini na forumu o najnovejši razširitvi za World of Warcraft?

Potem je za vas kot naročena nova stran, dosegljiva na naslovu blizz.si, kjer se zbirajo največji slovenski navdušenci nad vsemi Blizzard igrami.

Ni pa slovenščina edina zanimivost pri strani, saj so se fantje potrudili in naredili posebno podstran za vsako od novejših Blizzardovih uspešnic. Tako ima denimo Starcraft II svoj oddelek s samosvojim forumom in novicami, medtem ko ima Overwatch spet svojega.

Prav tako imajo uporabniki strani možnost ustvarjanja svojih klanov, izzivanje na spopade ter objavljanje rezultatov dvobojev.

Blizz.si je zaenkrat še v beta fazi, saj se zna na strani zgoditi še kaki hrošč, vendar avtorji obljubljajo hiter razvoj ter urno popravljanje pomanjkljivosti.

Kot proslavitev ob uspešnem zagonu strani, se planira tudi lan dogodek, ki naj bi se pripetil enkrat v naslednjem mesecu. Vse informacije bodo še objavljene na blizz.si strani ter na njihovi facebook strani.

Ne glede na to,da je zadeva še v beta stanju se je možno registrirati že sedaj. Odpeketajte na blizz.si in si oglejte novo slovensko skupnost v nastajanju.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!