Silent Hills preklican

Silent Hills, igra, ki naj bi ponovno oživela Silent Hill serijo iger, naj bi bil po zadnjih novicah preklican.

Igra je že izšla v demo obliki pod imenom P.T., ki je precej navdušila igričarsko skupnost. Demo je bil na voljo samo za PlayStation 4.

Kasneje se je izkazalo, da je ta igra P.T. nič drugega kot naslednji del srhljive serije Silent Hill.

Igra je nastajala pod taktirko režiserja Guilerma del Tora ter očeta Metal Gear serije, Kojime. Ni treba dvakrat reči, da smo/so bili oboževalci Silent Hill serije navdušeni.

Vendar je Kojima v zadnjih mesecih zašel v spor z založnikom Konamijem, kar je botrovalo odhodu slavnega vizionarja iz studia.

Včeraj pa se je zgodil San Francisco Film Festival, kjer je Guilermo odgovarjal na vprašanja gledalcev. Našlo se je vprašanje glede razvoja Silent Hilla, odgovor pa lahko najdete v Tweetu enega od prisotnih:

V igro je bil vpleten tudi Norman Reedus, najbolj znan iz TV serije The Walking Dead, ki je prav tako sporočil žalostno novico glede stanja igre:

P.T. demo je zaenkrat še vedno na voljo na PlayStation trgovini, vendar pohitite, saj naj bi bil na voljo samo do 29. aprila.

Žalostno, saj je igra obetala veliko, vsaj iz pričujočega napovednika.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!