Naslednji Dirt bo na voljo samo za PC

In to v Early Access obliki, na voljo pa je že danes za ceno 27€ na Steamu.

Naslednje poglavje Dirt serije bo nosilo naslov Dirt Rally, saj bo poanta igra čimhitrejše premagovanje ovinkov v panogi reli dirkanja.

Dirt Rally se razlikuje od prejšnjih naslovov predvsem po sami igralnosti, saj naj bi bil novinec težkokategorna simulacija. Nadzor avtomobilov bo precej težji ob primeru napak na stezi pa se no bo več moč zanašati na “rewind” funkcijo. Bo pa avtomobil med panogami dirk moč popraviti v določenem časovnem okvirju z omejenim naborom inženirjev. Bolj kot bomo napredovali v igri, več inženirjev bo na voljo.

Early Access nam v začetni fazi omogoča preizkus 17-tih avtomobilov ter 36-tih stez iz treh različnih lokacij kot so Wales, Monte Carlo ter Acropoils.

Zadeve se slišijo obetajoče in oboževalci reli iger so v zadnjem času že gotovo izstradani dobre in pravoverne simulacije relija.

Codemasters, ne razočaraj!

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!