Verdun – streljanka v prvi svetovni vojni

Streljank, ki bi se dogajale v prvi svetovni vojni, ni ravno v izobilju. U bistvu se iz glave trenutno ne spomnimo nobene, no razen modov, ki pa ravno ne štejejo.

Zakaj je temu tako, nevemo. K sreči pa je tu Early Access, ki omogoča razvijalcem, da razvijejo projekte, za katere založniki ponavadi nimajo posluha.

Sedaj pa Early Access po dveh letih in pol zapušča streljanka Verdun, ki se bo dogajala ravno v obdobju Velike Vojne in to v izključno večigralskem načinu.

Verdun se osredotoča na realizem. Redko boste videli, kdo vas je na bojišču ubil, saj vas bo nasprotnik ponavadi ubil iz velike razdalje s pomočjo “mortar” ognja ali pa vas bo dobil na merek iz oddaljenega jarka.

Seveda bo tu tudi bojevanje proti plinskim napadom, kjer se bomo obupno poskušali čimprej dokopati plinske maske.

Igranje je počasno in igra nagrajuje predvsem previdne igralce, ki se ne bodo zaletavo zaganjali v nasprotnikov jašek. Čeprav zna v nekaterih primerih tudi to obroditi sadove.

Kot proslavitev igre je razvijalec organiziral turnir, na katerega se morebitni navdušenci lahko prijavijo do 29. aprila, prva runda spopadov pa bo na sporedu 1. maja.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime