Iščemo prostovoljce za turnir!

Ekipa Counter Strike Slovenia išče prostovoljce za naš prihajajoči turnir Best Aim Slo, ki bo potekal 14.6.2015 od 14.00 dalje.

Koga iščemo?

  • Admina (lahko tudi streamer)
  • Streamerja + Casterja

Kaj pričakujemo od Admina?

Kot prvo bi radi poudarili, da je tudi streamer lahko Admin in tako upravlja z Ebotom na tistem matchu, ki ga casta kar seveda ni težko če plugin Ebot poznaš. To bi nam tudi olajšalo delo, saj nebi potrebovali dveh različnih ljudi za 1 delo.

Da preidemo k stvari, kaj pričakujemo od admina? Admin mora poznati plugin Eb ot. Torej celotno upravljanje, startanje matcha itd. Basicly je treba samo klikati lev miškin klik (seveda vam bomo zadevo tudi predstavili v celoti). Admin naj bo oseba starejša od 18 let in naj ima izkušnje z igro CS oz. z competitive CS sceno. Admin bo spremljal celoten match, ki mu bo dan v primeru da pride do kakšne težave s samim Ebot pluginom oz. potekom igre. Ker bo turnir potekal skoraj “cel” dan oz. od 14.00 dalje od admina pričakujemo, da si bo nedeljo 14.6.2015 vzel prosto oz. ne bo imel planov skozi dan. Nekaj zelo smiselnega oz. za nekatere nesmiselno pa je pravilo, da admin ne sme igrati na turnirju in se bo v celoti posvetil administriranju njegovih tekem. Če ste se našli v zgornjem besedilu se torej prijavite za admina na epoštni naslov, kjer se nam na kratko predstavite ter poveste vaše izkušnje iz igre CS:GO ter iz vodenja turnirjev & upravljanjem z ebotom: [email protected].

Odprtih mest: 1-2

Kaj pričakujemo od Streamerja oz. Casterja?

Kot smo omenili že zgoraj se za streamerja oz. casterja prijavijo tudi Admini. Streamer je lahko tudi caster, ali pa se prijavi s prijateljem, ki bo tekmo komentiral z njem ali pa sam. Streamer mora imeti dovolj dober računalnik, da bo streamal HD tekme torej vsaj 720p igre. Uporabljal bo naš twitch kanal twitch/siconnpro, zaradi samega oglaševanja pa mu bodo dodeljeni tudi vsi overlayi potrebni za stream. Pred streamom se bomo zmenili tudi za razne nagradne igre (v primeru da bojo), da ne bo nikakršne težave z izvedbo. Streamer mora zelo dobro poznati igro CS:GO in mora bit kar visok skill, zaradi vseh callov ter “spectatanja” igralcev. Če se prijavite kot streamer ter imate za komentatorja/sokomentatorja nekoga drugega morata tako oba “obvladati” igro. Streamer naj bo star vsaj 16 let in ima tako izkušnje z streamanjem prek OBS software-a. Če ste se torej našli v zgornjem besedilu za streamerja oz. casterja in bi radi pripomogli k dobrem streamu za naš turnir se prijavite na epoštni naslov [email protected], kjer nakratko opišete vaše izkušnje streamanjem/castanjem ter se nam na kratko predstavite.

Odprtih mest: 1 +1 (v primeru, da bosta komentirala oz. castala 2)

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime