Potuj z nami na GAMESCOM 2015

Tokrat gre na Gamescom tudi naša ekipa in z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na tem nepozabnem in edinstvenem potovanju. Komaj čakamo na kakšno “avtobusno” debato o igrah in računalnikih 🙂 Skupaj z nami odpotujte na največji sejem videoiger in zabavne elektronike v Evropi. It will be EPIC! PRIJAVNICA NA DNU STRANI.

Kaj je Gamescom? Gamescom je največji sejem računalništva in zabave v Evropi. Prirejajo ga od leta 2009 v mestu Köln, v Nemčiji. Lansko leto je sejem obiskalo 340.000 ljudi z vseh koncev sveta.

Glavne informacije:

– Gamescom poteka v Nemčiji ( mesto Köln)

– Naše popotovanje se prične 4. avgusta in konča 8. avgusta 2015

– Povprečno 340 000 obiskovalcev / letno, uf očitno je to kar velika zadeva 😛

– Imate kondicijo? Razstavišče obsega preko 140 000 m2

– Free / promo stuff na vsakem vogalu in še veliko več.

Predviden program po dnevih:

1. DAN / Torek, 4.8.2015 –  Odhod avtobusa ob 22.00 uri iz Dolgega mostu v Ljubljani. Sledi nočna vožnja skozi predor Karavanke po Turski avtocesti preko Avstrije, mimo Salzburga do Nemčije. Nadaljevanje vožnje z vmesnimi postanki mimo Münchna, Nürnberga, Würzburga in Frankfurta do Kölna.

2. DAN / Sreda, 5.8.2015 – V Köln bomo prispeli okrog poldneva. Prosti čas za sprehod po mestnih ulicah ter okrepčilo. Možnost obiska sejma. Nato sledi vožnja do hotela in nastanitev.

3. DAN / Četrtek, 6.8.2015 – Zajtrk v hotelu. Sledi prevoz do sejemskega prizorišča. Ogled sejma. Nočitev v hotelu.

4. DAN / Petek 7.8.2015 – Zajtrk v hotelu. Sledi prevoz do sejemskega prizorišča. Ogled sejma. Nočitev v hotelu.

5. DAN / Torek, 8.8.2015 – Zajtrk v hotelu. Odhod proti Kölnu in ogled sejma. Po končanem ogledu sejma se bomo napotili proti domu. Vrnitev v Slovenijo v jutranjih urah naslednjega dne.

Cena potovanja in druga plačila:

*Cena: 279 € pri udeležbi najmanj 40 oseb

*Cena: 299 € pri udeležbi najmanj 35 oseb

Cena vključuje:

– prevoz s turističnim avtobusom

– 3 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu

– cestnine in ostale pristojbine, parkirnine

– organizacija potovanja in DDV

Možna doplačila ob prijavi:

Enoposteljna soba: 62 € / osebo

Dodatno zdravstveno zavarovanje – 8,50 €

Riziko odpovedi: 16 € / osebo (plača se pri rezervaciji, torej pri prvem delu plačila)

Kolikšna je akontacija potovanja? Akontacija znaša 89 EUR katero plačaš v enkratnem znesku, preostanek se lahko plača po obrokih najkasneje do 2.8.2015.

Kje lahko kupim karte za Gamescom sejem? Karte niso vštete v ceno! Karte za obisk sejma lahko kupiš od aprila dalje na tej povezavi: https://www.gamescom-cologne.com/gamescom/index-9.php. Kupiš jih lahko tudi na samem licu mesta, vendar je velika možnost da bodo razprodane, zato priporočamo nakup preko spleta.

Nisem polnoleten/na. Ali se lahko vseeno udeležim potovanja? Seveda se lahko udeležiš potovanja! Ob prijavi zraven pošlji še soglasje s podpisom tvojih skrbnikov. Najdeš ga tukaj.

Se moram sejma udeležiti vsak dan? Ne, udeležba na sejmu ni obvezna, saj karte niso vključene v ceno.

Sejem me ne zanima, vendar bi rad obiskal mesto. Ali se lahko na potovanje vseeno prijavim? Vseeno se lahko prijaviš na potovanje, saj karte niso vključene v ceno potovanja. Udeležba na sejmu ni obvezna.

Karte so razprodane. A še vedno obstaja možnost obiska sejma? Da. Vsak dan okoli 14:00 bodo razpisane popoldanske karte, katere bo moč kupiti na sejmišču. Količina kart je odvisna od količine obiskovalcev, ki do takrat zapustijo sejmišče. Priporočamo, da si karto priborite takoj, ko bodo na voljo.

Kaj pomenijo zapestnice, ki jih dobimo pred vstopom na sejem? Zapestnice potrjujejo tvojo starost in so brezplačne. Pred vstopom na sejem, se z veljavnim osebnim dokumentom zglasiš na enem izmed prostorov, kjer ponujajo zapestnice. Tam pogledajo tvojo starost in ti dodelijo zapestnico: do 15 let – zelene barve, 16 in 17 let – modre barve in 18+ – rdeče barve. S tem otroci in mlajši nimajo vpogleda v vsebine, katere niso primerne za njihovo starost (npr. nasilje).

Kratek Slovenski video prispevek potovanja na Gamescom pa najdete spodaj 🙂

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko [email protected]

Vaša reakcija na članek?

-----

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime