Fallout 4 pridobil datum izida

Ko je pred kratkim odjeknila novica o Fallout 4, smo igralci potihem upali tudi na čimprejšnji datum izida.

Založnik Bethesda je včeraj zabeležil prvi dan otvoritve E3-ja, kjer so seveda vsi pričakovali več o Falloutu.

Tako smo izvedeli, da najnovejši del apokaliptične serije ne bo tekel na novem pogonskem motorčku ampak na nagrajeni verziji Creatinon Engine-a, ki je bil nazadnje uporabljen za pogon Skyrim-a.

Dobra novica je, da bo tako Fallout 4 zelo verjetno podpiral mode, ki so v preteklosti igrali veliko vlogo pri podaljšanju življenjske dobe prejšnjih Bethesdenih izdelkov.

Kaj pa datum izida?

Fallout 4 prihaja na PC, Xbox One ter PlayStation 4 (lastniki Xbox 360 ter PlayStation 3 konzol se lahko obrišemo pod nosom) in sicer 10.11.2015. Tako je, Fallout 4 bomo igrali še letos!

Podali so še nekaj informacij o igri in sicer naj bi igro začeli pred apokalipso, torej preden so bombe spremenile ves svet v apokaliptično puščavo, ki jo vsi poznamo in obožujemo.

Kovačenje izdelkov naj bi igralo ogromno vlogo v Falloutu. Graditi bo moč svoje utrdbe, modificirati orožja ter oklep, kot je razvidno iz filmčka spodaj.

Presenečenj pa še ni konec!

Moč bo kupti posebno edicijo igre in sicer Fallout 4: Pip-boy Edition imenovano. Le ta bo prišla z pravo repliko famoznega ročnega pripomočka Pip-boy, ki ga bomo nadzorovali preko pametnega telefona. Cena? 129.99€.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime