Rezultati in reportaža BEST AIM SLO

Turnir BEST AIM SLO je potekal 14.6.2015 in na njega se je prijavilo kar 25 ekip, sprejeli smo jih žal samo 16 kajti v nasprotnem primeru bi bilo nemogoče izpeljati turnir v enem dnevu. Tudi tokrat ni šlo brez začetnih težav in rahle zamudo, moramo pa pohvaliti vse ekipe, ki so pravočasno in brez zamud prišle na check in.

Serverji:

Zavedamo se težav s serverji in se vam iskreno opravičujemo za “lag” kateri se je pojavljav skozi turnir in pa vmesni izpad zaradi nevihte in višje sile na katero ne moremo vplivati. Čez celoten turnir smo pridobivali podatke o lagu in bomo do naslednjega turnirja zadeve odpravili. Hvala vsem za potrpežljivo igranje.

Statistika:

Ebot je beležil statistiko skozi celoten turnir in tako smo dobili zanimive razultate katere si lahko pogledate čisto spodaj. S pomočjo ebota smo laho spremljali vse igre in tako je lahko Gospod Arhar izpeljal turnir čisto sam 😀 GG ARHAR!

Zmagovalci:

Ekipa Dactylion esport je dokazala, da na tem turnirju niso imeli konkurence in so tako zmagali. Na drugem mestu je končala ekipa TheOverPowered, tretje mesto pa je bilo rezervirano za Radenska Light. Vsi igralci so prejeli posebno značko v svoj profil, ekipe pa so bile dodane v Hall of fame.

Posamezni zmagovalci:

– Največ HSjev je dosegel gr4m in tako prejel v svoj profil značko – BEST AIM SLO – confirmed

– Največ CLUTCHev je dosegel n0x in si priboril značko – THE CLUTCHER – confirmed

– Največ DEFUZOV je prav tako dosegel n0x in si priboril značko – THE SAVER – confirmed

– Največ PLANTOV bombe je dosegel ziag757 in si priboril značko – THE PLANTER – confirmed

Hvala vsem za malo drugačno nedeljo in se vidimo na naslednjem turnirju!

DEMO posnetki tekem

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime