Rainbow Six: Siege bo striktno večigralski naslov

Ubisoft je pred kratkim podal pomembne informacije o najnovejšem delu serije Rainbow Six.

Tako bo po zadnjih informacijah Rainbow Six: Siege striktno večigralski naslov.

Sicer bodo igralci lahko sodelovali v mapah z igralci, ki jih bo nadzorovala umetna inteligenca. Ta opcija obstaja zato, da se bodo igralci lažje naučili igralnih prvin, ki jih bodo lahko izkoristili v večigralskih spopadih.

Vendar pa lahko na igranje zgodbe in misij, ki jih običajno spremlja enoigralska kampanja, kar lepo pozabimo.

Rainbow Six: Siege se tako pridružuje naslovom, ki so enoigralsko kampanjo izključili iz svoje vsebine. Pred kratkim smo poročali o Call of Duty: Black Ops 3, ki v verziji za Xbox 360 ter PlayStation 3 pravtako ne bo vseboval kampanje. Taki naslovi so bili v preteklosti še Titanfall, Evolve ter prihajajoči Star Wars: Battlefront.

Vsekakor je manjek kampanje v Rainbow Six vrden obžalovanja, saj je serije štartala pridobila na svoji prepoznavnosti prav zaradi močnega enoigralskega načina z močno taktično noto. Takih iger dandanes ni v izobilju medtem ko se v večigralskih naslovih utapljamo.

Igra izide 1. decembra 2015 za PlayStation 4, PC ter Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!