Skrivnostni projekt razvijalca igre Stanley Parable

William Pugh, član ekipe razvijalcev igre Stanley Parable, nas draži z objavo pisma z namigi, o zaenkrat še neznani, brez imenski igri. Mnogi preizkušajo svoje ugankarske sposobnosti in se trudijo dešifrirati gesla, skrita v pismu, a zaenkrat, se še nikomur ni uspelo dokopati, do pravih informacij.

To je prva igra Williamovega novega razvijalskega studia Crows Crows Crows, ki je mlado podjetje, ustvarjeno pred le nekaj tedni. Sodeč po namigih ter slikah, gre za igro ugankarske narave, z bolj temačnim vzdušjem. Kaj več o igri pa zaenkrat ostaja še skrivnost.

Za prejemanje namigov in informacij o igri, se lahko naročite na Crows Crows Crows mailing listo na njihovi spletni strani.

Za ogled razvijalčevega pisma pa obiščite sledečo povezavo. V pismu so šifrirani namigi , kateri vodijo do zelo zanimivih odkritij.

Nekaj slik igre:

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!