V igro vložil kar 30,000 dolarjev

Chris Roberts poznan tudi pod imenom Ozy331 je štirideset letnik, ki je v igro Star Citizen vložil že kar dobrih 30,000 ameriških zelencev.

Star Citizen je prihajajoča znanstveno fantastična vesoljska streljačina, ki je navdušila ves svet in bo povsem ustvarjena z denarjem zbranim od oboževalcev.

[youtube id=”lJJ9TcGxhNY” align=”left” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”480″]

V intervjuju z PC Gamer je Chris obrazložil zakaj je to storil in kaj ti $30,000 sploh lahko kupi.

“Zdaj imam dobesedno vse” je rekel z nasmeškom na obrazu. “Imam najvišji možen paket v igri imenovan ‘The Completionist with the Million Mile High Club’ katerega cena je $15,000. Ampak nisem tako začel. Najprej je bilo tisto in ono nato pa sem bil, ko sem videl v kaj se igra razvija takoj prepričan da je to igra o kateri sem vedno sanjal. Zato sem veliko vložil”

 

Chris je povedal tudi, da je zaposlen pri “zelo velikem podjetju” in, da ves vložen denar ni prišel iz njegovega glavnega vira zaslužka ampak iz njegovih stranskih aktivnosti.

“Nekateri kupujejo pravo ladjevje, jaz pa pač kupim virtualnega”

Ko so ga vprašali kaj si njegova družina in prijatelji mislijo o njegovem konjičku je odgovoril, da njegova žena in otroci vedo kaj kupuje. Svojim staršem pa ni povedal saj misli, da ne bi razumeli.

Za celoten PC Gamer intervju obiščite sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime