Prihaja Petek 13. igra

Po uspešni Kickstarter kampaniji je zdaj uradno potrjeno, da Petek 13. igra zares prihaja. Razvijalci Gun Media so svoj cilj, kateri je znašal 700 tisoč dolarjev dosegla tri dni pred iztekom roka kampanije. Zbrali pa so kar 713 tisoč ameriških zelencev.

“Jason has been unleashed! THANK YOU ALL!!!!,” so razvijalci napisali po uspešnem Kickstarterju.

Petek 13. je prvoosebna večigralska grozljivščina, ki se odvija v Camp Crystal Lake, znani lokaciji iz legendarnih petek trinajsti filmov. Igra obljublja veliko krvi, nagnusnosti in ostalih brutalnosti, katere bodo poskrbele za srhljivo in nadvse napeto  Petek 13. izkušnjo.

Igra bo potekala tako, da bo eden od  igralcev prevzel vlogo serijskega morilca Jasona Voorheesa, ostalih osem pa se bodo morali poskriti in upati da jih Jason do jutra ne najde.

Izid igre je predviden oktobra 2016 za PC, Xbox One in PS4. Svojo kopijo igre si lahko zagotovite že zdaj za 25€ na njihovi Kickstarter strani.

 

[youtube id=”VjNm2pthBfM” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”720″]

 

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!