Najtežje Boss bitke

Skozi zgodovino video iger smo se soočili s številnimi težko premagljivimi šefi. Skoraj vsaka igra ima vsaj enega.
Ustvarili smo seznam tistih, s katerimi smo se najbolj namučili.

 

Hitler – Wolfenstein 3D

Hitler je zadnji šefe v legendarni klasiki Wolfenstein 3D. Je zelo hiter in močan ter poln življenjskih točk, zato si pred soočenjem z njim ustvarite zvrhano zalogo zdravja in municije, saj jo boste še kako potrebovali.

 

Goro – Mortal Kombat

GoroRenderMKX

Goro, Goro, Goro. To je brez dvoma eden izmed najtežjih nasprotnikov s katerimi sem se kdajkoli soočil. Ta štiri roki možicelj se mi je zmeraj zdel nepremagljiv, saj ko te je ta orjak prijel, je bilo praktično že konec igre.

 

Vergil – Devil May Cry 3

Vergil-from-DMC-3-vergil-26400055-1024-768

Vergilov način borbe je sicer dokaj predvidljiv, zato ga ni tako težko udariti, ko se pojavi prava priložnost. Ko konča enega izmed svojih številnih kombov, nekaj časa ostane ranljiv in takrat je pravi čas za napad.

 

Diablo – Diablo 3

maxresdefault

Bitka s tem šefom vsebuje tri stopnje, ki postajajo vse bolj in bolj težavne. Prva še ni noben problem, a v drugi, ko ustvari temačne klone tvojega heroja pa bitka postane bistveno težja. Ker te ti svori neprestano napdajo, moraš najprej opraviti z njimi, preden lahko nadaljuješ bitko z Diablom.

 

Smoug in Ornstein – Dark Souls

maxresdefault (1)

Mislim, da se bo večina strinjala, ko bom rekel, da sta Smoug in Ornstein ena izmed najtežjih šefov v zgodovini video iger, še posebaj, ker se moramo boriti z obema istočasno. Čeprav sta oba skoraj nepremagljiva, se mi zdi ,da je Smough vseeno nekoliko lažji.

 

Mike Tyson – Mike Tyson’s Punch Out

56303-Mike_Tyson's_Punch-Out!!_(USA)-6
Mike Tyson velja za najtežje premagljivega šefa v zgodovini video iger. Stvar je v tem, da si moral z enim življenjem premagati cel bataljon pretepačev, preden si sploh srečal Tysona. Posledično si do njega prišel s skoraj nič življenja in zato si moral odigrati skorajda popolno, če si ga hotel premagati. Mike je bil povrh tega še zelo hiter, močan in nepredvidljiv nasprotnik. Bravo tistim veteranom, ki jim je uspel ta podvig.

C’Thun – World of Warcraft

cthun

World of Warcraft ima veliko težkih šefov vendar C’Thun (pred popravkom) je brez dvoma tisti, katerega bi vsak WoW veteran postavil na mesto najtežje premagljivega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime