Nova igra God of War razvijalcev

Razvijalci igre God of War so razkrili novi projekt. Igra se imenuje Bound in bo ustvarjena v sodelovanju s Sonyjem, kar pomeni, da bo igra prišla le na Sony konzole.

Igra ne igleda kot nekaj, kar bi pričakovali od teh razvijalec zaradi same God Of War igre, od katere se Bound vsaj na prvi pogled kar močno razlikuje, kot lahko vidimo v napovedniku spodaj.

[youtube id=”H3TpgIjefGQ” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”720″]

Razvijalci so igro opisali kot 3D platformer, ki bo zelo osredotočen na pripovedovanje dokaj odrasle zgodbe. A so za tiste, bolj “hardcore” igralce, prav tako pripravili veliko najrazličnejših težavnih ugank in sestavljank.

Kar se tiče performanca, Bound obljublja 60 sličic na sekundo v 1080p resoluciji. Po besedah enega izmed razvijalcev, so porabili kar eno leto za samo optimizacijo igre.

Datum izida žal še ni znan, naj bi pa ga pa izvedeli v roku enega tedna.

 

Galerijo slik te igre si lahko ogledate spodaj:

 

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

Tudi Xbox Series X predprodaja ni šla po maslu

Letošnji september je bil presneto naporen za denarnico vsakega, ki si je želel nadgraditi svoj PC ali pa kupiti eno od dveh...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!