Prihaja System Shock 3?

Prihaja System Shock 3? Na spletu so se namreč pojavile kar dve teaser spletne strani, ki namigujejo namigujejo tako. Ena z odštevalikom, ki se bo iztekel v nedeljo, druga pa le z sliko, ki ne razkriva prav veliko.

Igra bo delo razvijalskega podjetja Otherside Entertainment, katerega ustanovitelj je bil sam Paul Neurath, prvotno ustanovitelj podjetja Looking Glass Studios, kateri je ustvaril originalne System Shock igre a je na žalost propadel. Več informacij o igri na žalost še ni znanih, upamo pa, da bomo kaj več izvedeli v nedeljo, ko se bo čas na odštevalniku odštel.

System Shock velja za eno izmed prvih prvoosebnih akcijskih iger, ki je izšla davnega leta 1994. Igra se odvija v cyberpunk okolju leta 2027 na vesoljski postaji. Igralec pa je postaljen v vlogo hekerja, katerega namen je ustvariti zlonamerno umetno inteligenco. System Shock 2 pa je nadaljevanje originala, ki je izšel leta 1999.

 

[youtube id=”Xap7JLlROSQ” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”720″]

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!