ROCCAT zapustilo vseh 5 igralcev – League of Legends

Ekipi ROCCAT je šlo pred pred pričetkom League Champion Series (LCS) zelo slabo in sreča zadnje čase res ni bilka na njihovi strani.

Vse skupaj pa je začelo razpadati, ko sta jungler Marcin “Jankos” Jankows in support Oskar “VandeR” Bodgdan, prejšnji mesec podpisala pogodbo z H2K Gaming za sezono 2016. Posledično pa je tudi trener Roccata Jakob “YamatoCannon” Mebdi pričel z iskanjem nove ekipe.

Pika na i pa je bil sedaj še včerajšnji odhod mid igralca Ernald “Nukeduck” Vatevik Holma, ki je zapustil ekipo le nekaj mesecev pred obnovitvijo pogodbe za nasledno sezono. Nukeduck si je namreč, sodeč po roccat Facebook strani, našel novo ekipo.

Ekipa je včeraj prav tako posodila preostala dva igralca Etienne “Steve” Michels in Rasmus “MrRallez” Skinneholm-a zaenkrat še neimenovani Challenger ekipi, tako da bodo čisto vsi igralci zapustili ROCCAT.

Kaj bo v prihodnje z evropsko League of Legends ekipo zanekrat še ni znano, zagotovo pa je, da bodo morali reagirati zelo hitro, saj se LCS Spring prične že 15. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime