Battlefield 4 vsebuje zelo težko (a zabavno) skrivnost

Tako-imenovani “easter eggi” so skrivnosti, ki jih razvijalci zapečejo v svoje igre in ponavadi je naloga najbolj predanih igralcev, da jih odkrijejo.

Razvijalec DICE pa je v svojo popularno večigralsko streljanko Battlefield 4 vpletel eno najtežjih ugank kar smo jih dosedaj videli v videoigrah.

Pred kratkim smo ustvarili video, ki je prikazal najboljše skrivnosti v video igrah. Škoda, ker nismo malce počakali saj bi ta zanka vsekakor spadala na tale seznam.

Podrobnosti kako odkriti skrivnost so v spodnjem posnetku, za pokušino kaj vse prestati pa vam napišemo tule: razbrati bo potrebno Morsejevo kodo v beloruskem jeziku, iskati absurdne skrite gumbe, rešiti logično uganko, upočasniti avdio posnetek in potem bo potrebno rešiti še nekaj Morsejeve kode. Tisti, ki skrivnost rešijo, so nagrajeni z unikatno nagrado v igri.

In vsak, ki bo želel to nagrado bo skrivnost moral celotno rešiti sam saj dobi vsak igralec unikatno kodo s katero odklene svoj zasluženi priboljšek.

Ste dovolj predani igri? Oglejte si spodnji video.

 

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime