Kaj nas je razočaralo v 2015?

Če smo si že pogledali kaj nas je v tem letu najbolj navdušilo, je edino prav, da pogledamo še kaj nas je vse razočaralo.

To niso ravno najslabše igre, so pa igre, ki so veliko obetale a na žalost niso izpolnile pričakovanj.

Zato je pred vami lestvica petih iger, ki so nas najbolj razočarale v 2015.

 

Tony Hawk’s Pro Skater 5

Tony Hawk’s je bila njega dni ena najbolj čislanih in spoštovanih igričarskih serij. A serija je sčasoma začela zgubljati svoj blišč, zamenjal se je razvijalec in letos je serija dosegla dno z izdajo petega dela.

Hrošči, nedelujoča fizika, zanič grafika in slaba odzivnost so iz igre naredile preprost posmeh seriji. Igra ob izidu sploh ni vsebovala vse vsebine, saj so jo razvijalci dodali naknadno v ogromnem popravku.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 je žalosten opomnik, kako nizko lahko serije iger padejo.

 

The Order: 1886

Ta igra je navduševala od prvih igralnih posnetkov in veliko nas je bilo razočaranih, da bo The Order: 1886 ekskluziva za PlayStation 4.

A ob izidu se je pokazalo, da iger ne smemo soditi po napovednikih.

Čeprav The Order: 1886 v bistvu ni slaba igra je zgolj povprečna.

Sama igralnost je generična, prav tako samo streljanje in igra vsebuje čisto preveč sekvenc, zaradi katerih občasno začne spominjati na film in ne na igro.

Zadnji žebelj v krsti pa je ekstremna kratkost igre, saj je zabave konec v okoli petih urah.

 

Evolve

Igranje ogromnih pošasti ter sodelovalno večigralsko klanje le-teh se sliši kot preprost recept za uspeh.

Evolve je bil zabaven le za kratek čas, kasneje pa so res začele bosti v oči pomankljivosti igre.

Slaba zasnova map, manjek kampanje, čisto preveč DLC-jev ter ne preveč raznolika igralnost so stvari, ki so začele urno odganjati igralce in dandanes je igralska baza  zreducirana na minimum.

 

Battlefield: Hardline

Battlefield se je s to igro nameraval odmakniti od vojaškega večigralskega streljanja v večigralsko streljanje v urbanih okolij med policisti ter zlikovci. In to je praktično edina velika razlika napram prejšnjim igram iz Battlefield serije.

Igra bi morala originalno iziti že v 2014 a so bili odzivi igralcev na beto verzije igre tako negativni, da je založnik splovitev naslova zamaknil za par mesecev v 2015. No, ni pomagalo.

Battlefield: Hardline vsebuje tudi enoigralsko kampanjo, ki pa je zelo medla in nezanimiva in vse našteto je igro uvrstilo na naš seznam iger, ki so najbolj razočarale v 2015.

 

Need for Speed 2015

Zadnja igra na našem neslavnem seznamu pa je Need for Speed 2015.

Ta igra je po predogledih obljubljala veliko in igralci smo slinasti čakali na morebitno nadaljevanje Undergrounda z izboljšano grafiko.

Žal pa končna igra daje vtis nedokončanosti in nespoliranotsi.

Need for Speed pestijo težave kot so slaba umetna inteligenca, slaba zgodba, medla kostumizacija avtomobilov ter dejstvo, da presnete igre preprosto ni mogoče pavzirati (če gremo v meni, se igra še vedno odvija v ozadju!). Dodajmo k temu še, da igra zahteva konstantno povezavo z internetom (tudi če sploh ne igramo večigralstva) in ni težko videti, zakaj je Need for Speed (znova) razočaral.

Upajmo, da nekatere težave popravijo pred izidom PC verzije.

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime