MLG prodan Activisionu za 46 milijonov dolarjev

Major League Gaming naj bi se prodal založniku Activision Blizzard za 46 milijonov zelencev, s tem pa naj bi bilo tudi konec tega podjetja, kakor smo ga poznali dosedaj.

MLG naj bi imel sestanek z Activisionom 21. decembra, kjer naj bi se dogovorili o prodaji podjetja.

MLG so ustanovili leta 2002 in na začetku so organizirali tekmovanja iz Call of Duty ter Halo iger, kasneje pa so se razširili še na turnirje iz World of Warcrafta, Starcraft II, League of Legends ter seveda Dota 2.

Podjetje pravkar gradi stadion, kjer bo moč izbirati kar med 15.000 sedišči in sicer na Hengqin Otoku.

Govorice o prodaji podjetja so prišle na plano že oktobra, ko se je šušljalo o prevzemu s strani Yahoo-ja, vendar pa jih je očitno Activision prehitel po levi in tako postal lastnik celotne MLG platforme.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Activisionom —> “Z podjetjem Activision”
    naj bi se odgovorili o prodaji podjetja. —> “Dogovorili”
    kasnjeje —> “Kasneje”

    Bi lahko mogoče vsaj nekdo dejansko PREGLEDAL članke pred objavo (vidne slovnične napake tudi pri drugih novicah – ne vseh)! In prosim brez tistih izgovorov o prostovoljcih ker ne delujejo več. Tudi na FB strani sem prebral da prostovoljci najprej pošljejo novico na vaš email in šele nato gre po pregledu novica dejansko v objavo. No ja.. to očitno ne drži.

    P.S. To ni napad na stran, pregledujem jo redno vendar me ta neprofesionalni pristop k pisanju novic včasih razjezi. Vzemite to kot pozitivno kritiko.

    Lp

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime