Govorice: novi Assassins Creed, Watch_Dogs 2

Spletna stran Kotaku  je pred kratkim izpustila na plano nekaj zanimivih govoric, ki se tičejo dveh Ubisoftovih uspešnic.

Tako naj bi šla Assassins Creed serija na krajši dopust in letos ne bomo deležni novega naslova iz te franšize.

Novi Assassins Creed, s kodnim imenom Empire, naj bi tako izšel šele leta 2017, dogajal pa naj bi se v Egiptu. Empire bi moral iziti jeseni 2016 a so ga zaradi slabe prodaje Unity-ja prestavili na  2017, s tem pa so pridobili dodaten čas za poliranje in nadaljnje izboljševanje igre.

Na spletnem forumu 4chan pa nekdo, ki trdi da je zaposlen pri Ubisoftu, zatrjuje, da bo naslednji Assassins Creed bil popolna prebrazba serije. Le-ta naj bi sedaj bolj spominjala na Witcher igro, z boljšim bojevalnim sistemom, vrnilo pa naj bi se tudi jadranje z ladjami.

A leto 2016 naj bi bilo še vedno razburljivo, saj baje prihaja Watch_Dogs 2. O temu ni znanega prav nič, šušlja pa se o lokaciji San Francisco.

Do vsega skupaj smo skeptični, dokler ne bo uradne objave od Ubisofta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!