Valve dodelil doživljensko prepoved igranja nekaterim profesionalnim igralcem

Valve je včeraj na uradnem Counter-Strike blogu najavil, da bo uvedel doživljenjske prepovedi igranja vsem igralcem, ki so bili januarja 2015 vpleteni v igre z dogovorjenim izidom (match-fixing).

To vrstnih dejanj je bilo januarja 2015 obtoženih več članov osebja in igralcev profesionalnih ekip iBUYPOWER, NetCodeGuides.com in Team Torqued. Člani teh ekip naj bi igrali umazano igro dogovorjenih izidov, da bi si s tem nabrali dobiček v obliki “in-game” predmetov, kateri so lahko za visoke vsote denarja prodani na uradnem Steam marketu. Že navednim ekipam je prepovedano igrati na kakršnemkoli turnirju ali dogodku, ki ga sponzorira Valve.

“While bans can be disruptive and painful to some members of the community, they are sometimes necessary. We sincerely hope that we won’t have to issue more in the future.”

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!