DOOM – nove slike ter datum izida

DOOM je danes pridobil na novih podobah, saj je založnik Bethesda izpljunil nekaj novih slik, šušlja pa se tudi o datumu izida.

In slike so precej presenetljive, saj DOOM po prikazanem sodeč izgleda precej bolje kot je bilo videti na začetku. Seveda ne moremo govoriti o samo igralnosti a vsaj za podobo lahko rečemo, da je fantastična (seveda če so to prave slike, *kreh kreh Watch_Dogs kreh kreh*).

doom 2 Doom-new-screenshots-3 Doom-new-screenshots-4 Doom-new-screenshots-5 Doom-new-screenshots-6 Doom-new-screenshots-7 Doom-new-screenshots-8 Doom-new-screenshots-9 dopom 1

Spletna trgovina Amazon France pa je na svoji strani prikazala izid same igre, ki naj bi se zgodil 30. junija. Seveda je možno, da je ta datum samo rezerviran, a Amazon France je v preteklosti že pravilno napovedal izid, nazadnje je to storil za igro Rise of the Tomb Raider.

dasdasdas-1

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime