DreamHack najavil prvi CS:GO “Masters” turnir – v igri bo kar 250.000 ameriških zelencev

DreamHack je danes najavil, da bo aprila na Švedskem gostil tako imenovani “Masters” Counter-Strike turnir z nagradnim skladom v vrednosti 250.000 ameriških dolarjev.

Dogodek se bo odvijal v Malmö areni, ki je druga največja notranja arena na Švedskem in je dom Redhawks Ice hokejske ekipe. Sprejme pa lahko kar 16 tisoč gledalcev.

Turnirja se bo udeležilo 16 najboljših profesionalnih Counter-Strike ekip. Osem od teh je bilo povabljenih, ostalih osem, pase bodo morale še boriti za mesto na tem tekmovanju skozi kvalifikacije.

DreamHack je za leto 2016 obljubil Counter-Strike nagradni sklad v višini enega milijona, polovico ga bo šlo za dva “Masters” turnirja, ostalo pa preko DreamHack odprtih turnirjev, katerih prvi se bo pričel že 22. januarja v Leipzigu, v Nemčiji.

Karte za Molmö bodo v prodaji od 4. januarja dalje.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!