Najboljši napovedniki za igre

Igralni napovedniki so lični video posnetki, ki lahko prikažejo bodisi samo igranje v igri ali pa prikažejo samo kinamatografične dele, brez samega igranja.

Naloga obeh vrst pa je preprosta: gledalce navdušiti nad prihajajočim izdelkom in jih pripraviti k nakupu.

Zato smo se odločili nabrati nekaj najbolj vzdušnih napovednikov, ki so nas v preteklosti napojile z nebrzdanim veseljem.

Naj na tem mestu opomnim, da je sledeči seznam moje osebno mnenje in ni vrag, da sem kakšno zadevo zato izpustil. Če se kdo spomni še kaj dodatnega, naj prilepi napovednik v komentarjih!

 

Gears of War

To je bil eden prvih napovednikov za konzole prejšnje generacije. Še danes, ko slišim pesem Mad World, me spomini popeljejo k igri Gears of War… No, ali pa do Donnie Darka, odvisno v kakšnem razpoloženju sem.

PlayStation 3 “Michael”

Če potrebujete napovednik, ki vam bo vedno znova povzročil kurjo polt, potem je to zagotovo Michael napovednik. Sony je zadevo posnel z odliko in čeprav je to v bistvu reklama za PlayStation 3, menim, da je v bistvu poklon vsem igralcem.

Assassins’ Creed Revelations

Čeprav sama igra ni bila ravno presežek Assassins Creed iger je bil njen napovednik eden izmed najboljših. Seveda prinese pa tudi spomine na čase, ko trg ni bil preplavljen z Assassins Creed igrami in nas je dejansko zanimala zgodba Ezia.

Dead Island

Ta igra v bistvu ni znana toliko po svoji sami igralnosti in zombijih ampak po tem spektakularnem napovedniku. Zato smo bili toliko bolj razočarani, da Dead Island ob izidu ni bil bolj globoka igra.

Star Wars: The Old Republic

To je eden od napovednikov, ki sem si ga po izidu še vedno vsake toliko zavrtel. Slinim se ob misli, da bi nekdo posnel celoten film v temu stilu. The Old Republic je imel v bistvu še kar precej hudih napovednikov a prav tale se mi je najbolj vtisnil v spomin.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Blizzard je kralj napovednikov in za najboljšega se je bilo močno težko odločiti. Na koncu je zmagal Wrath of the Lich King, ker je Arthas preprosto tak slaboritnež.

Dead Island 2

Igra je zamenjala razvijalca a očitno je založnik obdržal nekoga, ki ustvarja napovednike. Dead Island 2 video je zabaven, originalen ter vsebuje hud štikelc. Kaj več si lahko želimo.

Skyrim

Oh, spomini. Skyrim je imel v bistvu dva huda napovednika a na koncu sem se odločil za slednjega. Razlog? Kosti tresoče ruljenje zmaja v zadnjih sekundah posnetka. Neverjetno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime