Zaključeno SMITE Svetovno Prvenstvo 2016

SMITE Svetovno Prvenstvo 2016 se je včeraj uspešno zaključilo in tako smo dobili novega svetovnega prvaka.

V finalu je prepričljivo zmagala evropska ekipa Epsilon eSports in to s prepričljivim rezultatom 3:0. Za svoj dosežek so bili nagrajeni z 500,000$.

Drugo mesto so dosegli američani Enemy, v žep so pospravili 230,000$. Tretje mesto so dosegli lanskoletni prvaki Cloud9, četrto Paradigm, oboji pa so za svoje trude prejeli 75.000$.

SMITE Svetovno Prvenstvo je potekalo od 7. – 10. januarja v Atlanti, denarni sklad za PC igralce je znašal 1.000.000$ za PC igralce, Xbox One tekmovalci pa so se borili za 150.000$.

Razvijalec Hi-Rez je hkrati ob Svetovnem Prvenstvu objavil nove detajle o igri, kot so novi karakterji, nova mapa ter vrsto izboljšav v uporabniškem vmesniku ter trgovini. Tretja sezona SMITE igre bo vsebovala like ter kožice iz japonskega izročila.

Oznanili so tudi novo mobilno igro Jetpack Fighter ter podrobnosti o prihajajoči igri Paladins, v kateri bo igralen karakter Sylvanus, lik iz igre SMITE.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime